Werking

Stappenplan individuele coaching


U neemt contact op per mail naar steffiescorner@telenet.be

Ik contacteer u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken voor een intakegesprek, en bezorg u reeds een intake formulier die u mij vooraf dient terug te bezorgen.

Het intakegesprek gaat door bij voorkeur met beide ouders, zonder kind.  Wij bekijken dan samen wat u als doel ziet voor uw kind en wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer uw kind een eerste maal op gesprek komt, volgt er een kennismaking.  

Hierbij zal ook duidelijk worden wat uw kind zelf als moeilijk aspect ervaart.  Samen met uw kind ga ik dan op zoek, op tempo van het kind naar de juiste handeling binnen dit traject.

Het aantal keer dat uw kind zal langskomen hangt van de behoefte van het kind af, ook na ons traject blijft uw kind welkom indien gewenst voor een gesprek wanneer hij/zij hier nood aan zou hebben.

Er volgt ook een afrondingsgesprek met bij voorkeur beide ouders.


Tarieven

Intakegesprek: 25€ (30à45min)

Kindercoaching individueel: 50€ (1uur)

Groepssessie Vriendenprogramma voor jongeren (min 3 – max. 6 jongeren): € 40/kind – groep 2 of 3 kinderen vaste prijs 120€, vanaf 4 kinderen 40€/kind

Eindevaluatie: 25€ (30à45min)

Het annuleren van een afspraak kan tot 24u voor de coaching, bij een annulatie binnen de 24u of het niet verwittigen van een annulatie, ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de sessie in rekening te brengen.  Bij het aanvaarden van een afspraak gaat u dan ook akkoord met deze regeling.

0788.540.615

×

Hey!

Oe ist?

× Hoe kan ik je helpen?